Monday, May 21, 2012

Extravaganza Singapore 2012


 Assalamualaikum semua. Ni ala-ala quick update. Tak sabau sebenarnya nak share pengalaman 3 hari 2 malam kat Singapore untuk event Herbalife Extravaganza. So, kita kasi teaser je lah dulu eh. Untuk full stories aku update lain sebab esok aku exam. Baru je sampai maktab tengah hari tadi. Pastu pergi uruskan hal JPP sebab lama beberapa hari tinggal macam-macam nak kena follow-up.



Ushar kat dalam cermin atas kepala aku. Betapa ramainya orang daripada 13 buah negara. Wohaaaaa.... Tu tak nampak jelas. Nanti aku tunjuk yang lagi jelas.


So, bermula esok selama 3 hari aku kena struggle giler-giler ah sebab banyak lagi tak ulangkaji. Ada 3 paper untuk 3 hari berturut-turut aku kena duduki sebelum pulang bercuti. Okey. Bye. see u soon...


5 comments:

Senorita Nadira said...

herbalife produk kesihatan tu kan? ade sale ke situ?

ASaDa RyutaRo said...

hooo.. akak saya ikut jugak ke situ.

good luck utk paper yang akan muncul nti ;)

shazika said...

nadira:
ada sale brg herbalife dan event herbalife kumpul 13 buah negra APAC

shazika said...

asada:
hey asada..lama x bersua d blog.. tengkiu hehehehe..

qiStina said...

azie, minum susu azie! supper mkn berat2 sikit :)