Followers

Wednesday, March 2, 2011

Kelas saya cantik


Awal semester haritu aku ada citer kan kami bersihkan kelas sebab ada tahi binatang dalam kelas pastu tak ada kamera nak tangkap gambar kelas yang dah cantik tu. So kali ni aku nak kasi tayang sket kecantikan kelas aku. Kelas aku ni macam kelas kat sekolah rendah kerusi meja semua macam kat sekolah rendah. Kerusi kaler merah tu je tak macam kerusi sekolah rendah.




Ni papan tulis kelas aku. Kat bawah tu kami hias pakai wall sticker beli kat downtown.




Meja kami dah balut siap ngan cover plastik lagi. Kat dinding belakang pon kami tampal wall sticker. Ada sudut nota yang tak di-update. Oh! lupa nak citer. Dinding kelas kami cat kaler hijau pakai duit kelas. Kami kumpul duit kelas RM10 sebulan. Wajib bayar oh sebab bendahari sangat ganas mengutip hutang umpama along dan ceti.




Kasi zoom sket. Kat belakang tu ada locker untuk setiap sorang. Yang ni pon beli pakai duit kelas. Baru je beli minggu lepas.


Kalau tak bayar duit kelas akan diugut macam ni. 


Eh tak lah. Kalau tak bayar nama akan ditayang kat depan kelas tulis besar-besar kat white board. Antara nama yang liat bayar aku ler.



Hias lah kelas kamu ngan cantik barulah selesa nak belajar. \(^__^)/


17 comments:

nelly said...

wah ..rajin nya ..
posing hbis ..
hehehe

AiDa AzRyN said...

wah! xbayar duit kelas,kena ugut cenggitu eh?XD

muzakkir said...

hahahahaha

mcm mcm la shizika oii...

kecik gak ek klas hg..

Aduka said...

uiks..
O_0
cik shazika jadi cekgu ke?

mcjust.lol said...

dah rasa macam kt sekolah je...colourful gitu.

kelas aku? =_=

shazika said...

nelly: dalam gambar mestilah kena ada model. :P

shazika said...

aida: eh tak lah. lakonan semata-mata tuh. kalo x bayar juz kena tayang nama kat depan kelas jek.

shazika said...

muz: kelas aku besar la. kat belakang tu lg banyak ruang siap leh guling guling lagi

aduka: a'a. teacher's to be insyallah

mcjust: pakat la ngan ahli kelas wat gotong royong bersihkan kelas cantik2

::ienafazlyna:: said...

memang cantik..dulu masa sekolah pun suka hias2 kelas...

efyna.pinkladies said...

kelas saya lagi besar. BESAARR sangat. tak leyh nak hias sebab kelas sye kat UUM. huhu

shazika said...

ienafazlyna: dulu mase kat skolah sy x suka hias kls. pemalas :P

shazika said...

efna: hey, sy pon uum jgk dulu. hahaha dwn kuliah mmg la besor. pakat la ngn bdk kuliah kamu hias dwn tu lalala~

rubi @ cawan2 said...

pergh.. ni kelas ke taman bunga? huhu

shazika said...

rubi: amboi2 rubi, mengata kelas ai yek..kami semua jambu sbb tu taruk banyak bunga. laki2 pon jambu :P

saharinasaharudin said...

comel jer bakal ckgu ni :)

janatul naim nasaruddin said...

nka buat juga lah

Ckay Sung said...

I love the idea ada loker di belakang kelas..^^

Tq for sharing this..

Jemput singgah entri saya hari ini :
http://goodlifewithnaturalsupplement.blogspot.com/2014/11/promo-shaklee-nov-2014-omega-guard.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Shazika Shahrim Design with love by CikBulat