Thursday, March 18, 2010

Buat asignment sambil layan karaoke


Minggu ni saya sibuk dengan asignment yang berlambak-lambak walaupon sekarang ni sedang bercuti di kampung halaman terchenta. Untuk hilangkan kebosanan bersengkang mata (propa) membuat kerja seorang diri saya layan lagu sambil nyanyi-nyanyi ala ala leh masuk jangan lupa lirik. Try la download Mini Lyrics pastu install. Mudah je.





Lirik akan pop-up bila kamu mainkan lagu. Biasa saya buka lagu melalui Winamp je. Tapi boleh je Mini Lirik di mainkan bersama dengan VLC, Windows MP, Apple iTunes dan lain-lain.





See. Sambil buat asignment saya letak Mini Lirik kat satu sudut. Lirik tu akan terapung tanpa halang saya untuk klik button disebalik lirik tu. Tak payah nak pergi karaoke jamban kan. sambil buat kerja sambil menyanyi. Tapi awas! Jangan sampai kerja tak jalan pulak heh.


13 comments:

|arieza| said...

tu dia.. haha ko mcm aku.. serupa! ahaha aku karoke syok sndri dpn lptop smbil buat esaimen jugak hahaha.. mmg padan dowh kita! hahahaha

mie said...

fuyoo!!!!
ni mesti naynyi lagu kak eton....
kena instal juga la.....
arigato gozaimas!!!!

kr0nc0ng malaya said...

hahahahahahaha.. sronok layan lirik last2.. tulis lirik dlm assignment.. pehhh!!

zarith said...

Thank You!!.
sgt berguna untukku.hehe

shazika said...

arieza: ceceh..sehati sejiwa ah ni
hohoho

mie: kau ni asyik2 kak eton
tau la ko ni pacar kak eton

shazika said...

muz: hahaha..itu hang yg buat gitu

zarith: u welkem :)

tujuhhariseminggu said...

wah... menarik nih... pasti pitching semakin mantap selepas ini... :)

Atan Athen said...

bes!!!!!!!!nk nyanyi!!!

shazika said...

7hari1mggu: oh yeah..jom la karok

atan: jom nyanyi

shazika said...

7hari1mggu: oh yeah..jom la karok

atan: jom nyanyi

hans said...

hahahaha
den semalam pun karoke juga

ilieatiqah said...

thanx for sharing...best gilerrr karock dpan lappy nih...lalalalala~ haha..=D

misse nadh said...

same ^^
last last karok je lebih esaimen tak siap ugak.hehehe :)