Followers

Thursday, July 29, 2010

Tips cepat mendapat jodoh



Kali ni saya nak share satu tips untuk mendapat jodoh terutama bagi perempuan yang mengejar kerjaya. Tau saja lah zaman sekarang ramai andartu, pastu memilih sangat last-last dah umur 40 tahun masih single. Semoga pengamalan doa ini akan membantu akak-akak dan abang-abang kita yang mesih tercari-cari dan ternanti jodoh mereka.


Doa ini kita mendoakan bagi orang yang belum mendapatkan jodoh. Caranya,
  1. Surah Al-fatihah
  2. Doa mendapatkan jodoh




Bagi yang mengalami kekecewaan putus cinta, putus tunang, bercerai dan sebagainya bolehlah cuba cara untuk melupakan kekasih ni . Caranya, letakkan tapak tangan pada dada kemudian baca ayat berikut:





Semoga ikhtiar yang kita lakukan ini akan dapat membantu kita melupakan si dia untuk kita bersama dengan pasangan yang baru. Insyallah.....


19 comments:

hans said...

nak baca hari2 lah

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

annadzirah said...

bagus ni..
hehehe.

ENTRY BARU ; Aplikasi Twitter Yang Boleh Dicuba.

Fida Jai OWN said...

salam . Amalkan . bagus .
bak kata ustazah fy . nak apa2 pun , kena usaha . bukan semua datang bergolek . heheh .
kawan fy kata , nk tggu jodoh dtg bergolek . merepek . heheheh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

terima kasih kerana berkongsi sis :)

shazika said...

hans: baca hari2 utk sy heh =P
annadzirah: insyallah...
fida: usaha tangga kejayaan. DUIT- doa, usaha, ikhtiar, tawakal
aisumi: ur wlkem sis

~Miss_eiyDa ~ said...

bagus ni..eheheh

[z@ck] said...

kena amal ni =)

mie said...

waduh!!!!
kak eton kena amalkan tau..
hahhahaaaa

shazika said...

miss eiyda: hehhehe..
sis z: sila amalkan kak
mie: orait mie yg dirindui =P

AiDa AzRyN said...

hehe~ bagus ni.. mudah2an dpt la jodoh cpt.. hehe~ :DD

Iznie said...

wah, nice!

beautiful_rose said...

dulu masa kat kolej,ustaz pun ada ajar doa utk di mudahkan jodoh...
tp tak pnh praktik pun...
heheheh mybe sbb tu kot smpi skang msih membujang =p

hans said...

baik den baca hari2 untuk den
hahaha

P/S : Buku Yang Saya Paling Suka Baca Adalah Buku Teks!

nurayunni said...

thanks for info..
sgt2 bgus..

Amni said...

macam ada ada pengalaman je ni...=P hihi...

Fatin Aliyya said...

ko biar betik azie, sjk bl jdk doktor pkr cinta??haha.:)

... said...

shukran share. xtau pula..

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

imkaberita said...

thank for share info teman :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Shazika Shahrim Design with love by CikBulat