Friday, January 29, 2010

Style bila shoot gambar


Assalamualaikum..
Maafkan saya kerana ketiadaan idea untuk di sampaikan di sini. Sememangnya susah nak cari idea nak kongsi cerita. Buntu saya di buatnya.







Okey. Apakah style/gaya kamu semasa bergambar? Sila rujuk gambarajah. Itulah style saya. tangan seakan berkata HYE kepada kamu.



Okey lah. Let-che-Go to Hulahoop. Oh! Hulahoop belog english saya. Support me bai. Selamat hari jumaat buat anda sekalian.



~peace no war~



21 comments:

|arieza| said...

hoh ni kira mmg trademark ko ke? msti kbyknnye gmbr ko tunjuk tgn gitu kan? hahah mcm abg aku mase ktorg kecik2 dlu, stp gmbr mesti tunjuk peace. haha smpai satu tahap, ayah aku tegur, udah2le tu tunjuk peace.. haha start aritu dia xtunjuk dh trademark dia dlm mane2 gmbr.. hahah naik juling jugak mata aku bila semua gmbr dia dlu2 kecik2 kena ada peace. hahha tabiat tu mmg pyh nk buang.. mgkn mcm ko jugak :p

shazika said...

oh kau ada abg
kenalkan lah kat aku

:P

::SizuKa:: said...

tiada style ketika bergambar. sumenya fotogenik. wahahhahha~

Fiq said...

memang style lah=p

Iza said...

tiap org mesti ada trademark tersendiri. aku punya trademark....mmmm malu la nk ckp....blh pi tgk gbr aku kat blog...

mie said...

wah!!!!
ada penyakit tangan bl bergambar...
patut la cute..
kalah zaiton sameon..
hahhaaa

maisyara Pot! Pot! said...

tgn cm nk kasi pnampau.. seram seyh.. hehehe.. ^^

mai muka toyer jep!

Kyuubi_85 said...

hahaha... trademark ko la ni kan.. :D
mcm nak tampar jurugambar tu ja... haha

Everything Beautiful

AzuanBudakMemandai said...

trademark la kot nie huhu

shazika said...

sizuka: oh..fotogenik
tahniah

fiq: wohaa..

kak iza: ok. nnti sy pi tgk

shazika said...

mie: zaiton nyer style camne plak?

maisara:muka toyer?

kyubi: adoiyyy..terkena tamparan

shazika said...

azuan: btol tu..slain dr wat peace

Dak Wan said...

Gambo teman takder erk? Penat jewr teman posing taw...... Huhuhu

hans said...

hahahaha
amik gambar waktu lecture mengajar la baru best
kehkehkeh

FaTiN said...

saya suka buat peace=p

meozie said...

peace!

Ah Fatt said...

dah jadi trademark ko ek

hans said...

maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

hBz said...

xde idea xpe. janji ada kawan cantik. letak je byk2. tak bosan la.

shazika said...

gatai kamu yek hbz

fndrocka said...

aku nak tirulah trademark kau ni skali skala...barulah nampak ada kelainan skit.huhu

trademark aku adalah tak senyum