Monday, January 18, 2016

Tukar

Aku send gambar ni kat group family. Cakap takde perpindahan kemasukan ke ganu. Sekali dapat respon dari pakcik makcik aku.


Betol jugak tu. Mak aku pon pesan bagi sah jawatan dulu baru boleh apply pindah. Nanti payah nak urus pengesahan jawatan kalau nak pindah pindah ni. Kakros cakap dalm 2 3 tahun selalunya dah dapat sah jawatan.

Ni dah masuk tahun kedua aku di LJ. Alhamdulillah so far okey jer duk sini. Tak de masalah pon. Saje jer lah aku usulkan gambor tu ke family.

Dorang jugak pesan selagi belom kawen jangan pindah. Time cuti tak balik pon tak pe. Suruh aku pergi berjalan tengok tempat orang. Nice idea..


1 comment:

E'in said...

hai cikgu.. hihi