Followers

Sunday, October 9, 2011

Contoh-contoh bilik cantik di asrama

Semalam maktab aku mengadakan hari kediaman terbuka. Budak laki boleh masuk blok asrama perempuan dan perempuan pon boleh masuk tengok blok asrama lelaki. Kami bertanding blok mana yang lagi cantik menarik tertarik memang da bomb. Aku pon ushar-ushar la bilik-bilik yang dihias. Banyak sangat yang cantik. Bilik lelaki pon cantik ooooo. Siyes aku tak tipu.

Kalau ada yang tengah pikir nak hias bilik asrama tu jom ushar sama-sama.

Bilik pinky-pinky tu bilik perempuan la kan. Banyak sangat yang guna warna tema kaler pink. Bilik aku pn pinky. :P Yang ada grafiti tu bilik lelaki.

CUba teka 2 bilik kat atas ni bilik perempuan ke lelaki? Ok. Jawapannya bilik lelaki. Ala-ala bilik kat hotel. Kemas.

Yang ni lagi contoh bilik pinky.

Kita ushar pulak bilik kaler hijau. Bilik yang kat atas tu bilik lama aku. Totally different ngan masa jadi bilik aku. Sekarang budak junior lelaki yang tinggal bilik tu. Dorang still tak caabut nama aku ngan fatin kat tingkap bilik.

Nak contoh bilik kaler hitam pon  ada. Ni kompem balik bilik je terus tidur. Tapi nak tidur cemana tilam tak de. Kesian. (T___T")

SO, dah dapat inspirasi nak hias bilik. Oh. dalam banyak-banyak gambar ni gambar bilik aku tak de. Tunggu next entry baru aku tunjuk. Bilik aku biasa je jadi tak leh wat contoh antara bilik cantik. Ok bye.

17 comments:

Fatin Myaa said...

bilik aku dulu paling lawa

Aida Effarina said...

maktab mana eh? bestnye korang boleh cat bilik sendiri..

saharinasaharudin said...

awesome.bilik color pink!nakkk :)

biyha said...

Lawa lah, macam best je duduk asrama ni

~naddy~ said...

bestnye bilekk. chantek.

Mata Pena Fadz said...

ni yg smgt ni nak hias uma sewa kasi cntik cm kt pic tuh... :)

Mr LePaK said...

Wah~! Macam asrama aku dulu je kat MPIK, Cheras tahun 1991 dulu... kau Maktab Cheras ke...?!!

Caya lah... Hehe..!!

auny aizie said...

pehhh ! gilaaaaaaaaaaaaaaa lah wei !

SyUhAdA said...

wahhh..giler bes..bleh hias2 blik..

syafiqakarim said...

gila best boleh ubah suai bilik cat bagai.kita xleh pon :'(

eh,kale kelabu n pink bwh dia tu sumpah cun gilaaaaaa

IkhAnif said...

maktab mane nieh.>??.best nyer boleh cat-cat plus hiasx2 bilik sendiri..huhuhu

Roxy zai said...

ehhh2...cadar dah sama! bleh laa aku wat mcm bilik dorg ni..yg cadar pinky2 tu..nice2! nak hias bilik gak..bubbye!!^_^

cik ghah ^_^ said...

siesss..canteeekkk..maktab mana eh

Senorita Nadira said...

huiii cantik gila bilik yg ade due pmpuan tu.. yg kt tgh tu ad meja.. nmpak cam bahagia je tuan pnyer blik tu ngn roomate die:))))

Volatile Memory said...

Suke sgt ngan bilik yang serba putih tu!! nmpk sgt simple n nice =D

Yastro said...

Kat mana nih...lawa nyerrr, betul ke asrama...cam x caye jerr...hehehe


Jepun-Bra untuk Lelaki

shiema sufian said...

Shiema suka bilik yang ala ala hotel tu. yang kelabu tu. seriously kemas (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Shazika Shahrim Design with love by CikBulat