Monday, October 13, 2014

Aktiviti dalam kelas-forum

Assalamualaikum...

Harini kelas belajar style forum.
3 orang panel duk Kat depan bercakap. Yang lain dengor sambil buat kerja lain.



 Siap buat recording lagi.
Kemainnnn....


 Cikwe duk main fon jer dalam kelas.
Rujuk entri lepas dia buat apa.


 Bob je yang makan dalam kelas.
Bob, if u read this jangan emo plak aku buh gambaq ni. Aku dah gitau nak masuk blog. Sapa suh buat muka lagu tu.

Pasaipa semua pakat nak duk belakang tatau. ShamKK jauh ke belakang.

 Arini abi ngan umi pakai baju sama.
Weewiittt...

Sambil sambil forum ada break sekejap untuk penonton Tanya soalan.
Siap Ada panggilan fon dari penonton di Rumah.


Ayoub. The lonely boy hiding over day.
Penyelaras kelas ini.

Tadi masa forum nabill tersasul cakap. Terus masuk whatsapp kena troll.



Pihek.



1 comment:

timm bill said...

pihek pun boleh..bgus ni..dpt bina kyakinn diri utk mngutrakn pndpt..kiki..