Monday, November 24, 2014

Fare well trip

Assalamualaikum...

Semalam aku dan classmates fantasticfour berada di PD. Enjoy our moments together for the last time. Walaupon tak semua 21 orang join tapi sekurang kurangnya ada lah moments to be cherish.




Perempuan bergerak satu kereta. Kecuali kaklong naik ngan pokdin. Auwwwee...sweet hangat. Inilah perempuan perempuan yang aku bermanja selama 5 taun setengah ni. Cikwe ah sokmo mengamuk time aku nak manja manja dia mesti kata..bo kaco aku. Gi main jauh. Huhuhuhu... 


Ini naim dan Fatin.


Semua sekali bergerak 4 kereta. Macam macam dugaan sebelum nak sampai untuk berhuha huha.. Sendiri sendiri kenang jela. Tak mau cerita kat sini.






Lepas check in petang tu terus gi main kat pantai. Pada mulanya ada yang tak mau masuk laut. Ada yang tak mau main banana boat. Termasuklah aku. Serammm weyyy sebab cikwe pernah terbelah dahi berjahit sebab main banana boat. Tapi last last semua orang main jugak. Seronok....

Main kat tepi pantai bergambor sampai senja.




actually banyak lagi gambor. tp fon aku problem. maka aku dah transfer masuk laptop. tak dak gambaq dah dalam fon. aku tamat kat sini je. kalau ada internet lajuuuuu baru aku update lain. nak haapkan mobile data je memang tak mampu la kan.

till we meet again fantasticfour. muahciked


1 comment:

luqman zakaria said...

wah...seronok tuh..dah lama kot x berjimba dengan kawan2..rindu pulak dorang semua.